Topul invenţiilor prezentate la Geneva

Salonul de invenţii de la Geneva a adunat mai bine de 700 de expozanţi din 45 de ţări. Printre invenţiile prezentate s-au remarcat pâinea goală pe dinăuntru pentru hot-dog, deschizătorul de capace pentru o singură mână sau centura de siguranţă pentru cap, informează Gândul.

33 afișări
Imaginea articolului Topul invenţiilor prezentate la Geneva

Topul invenţiilor prezentate la Geneva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Utile sau bizare este întrebarea pe care mulţi şi-au pus-o privind ultimele invenţii prezentate la târgul de gen din Geneva. Multe dintre invenţii au strârnit râsul, fără ca utilitatea lor să fie pusă, însă, la îndoială. Pâinea goală pe dinăuntru este invenţia cât de poate de simplă, dar practică a francezului Jean-Paul Margro.

Citeşte mai multe despre invenţiile prezentate la Geneva pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici