Tori Spelling a născut o fetiţă

Tori Spelling, vedeta din celebrul serial pentru adolescenţi "Beverly Hills 90210", a născut, luni, cel de-al doilea copil, o fetiţă care a primit numele Stella Doreen.

44 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling a născut o fetiţă

Tori Spelling a născut o fetiţă

Bebeluşul este al doilea copil al actriţei şi al soţului acesteia, Dean McDermot, informează accesshollywood.com. Cei doi mai au un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot mai are un fiu, Jack, în vârstă de 10 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de trei ani, din prima căsătorie.

Un purtător de cuvânt al starului a indicat că mama şi copilul se simt foarte bine. Tori a născut prin cezariană la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Stella este al doilea bebeluş de vedetă care se naşte în acest spital în ultimele zile. Sâmbătă, actriţa Jessica Alba a născut aici primul său copil, o fetiţă care se numeşte Honor Marie Warren.

Spelling, în vârstă de 34 de ani, şi McDermot, în vârstă de 40 de ani, erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori şi Dean s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte ca celebrul tată al actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling, să moară.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". Recent, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici