Traian Băsescu, prezent la o nuntă într-un restaurant din Capitală

Preşedintele Traian Băsescu a fost sâmbătă seară, pentru a doua săptămână consecutiv, la un restautant din zona Herăstrău, din Capitală, unde avea loc o nuntă, transmite Antena 3.

139 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, prezent la o nuntă într-un restaurant din Capitală

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria (Montaj foto)

Potrivit sursei citate, preşedintele şi soţia sa, Maria, au intrat în restaurant în jurul orei 22.00, iar o oră mai târziu au plecat, însă nu se ştie dacă s-au fotografiat cu mirii şi nuntaşii sau dacă le-au făcut urări.

Săptămâna trecută, ajuns întâmplător în acelaşi local la o nuntă, Traian Băsescu a făcut mai multe poze cu tinerii căsătoriţi, menţionează postul citat.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au mâncat, la sfârşitul săptămânii trecute, la un restaurant din Capitală unde avea loc o nuntă, cei doi dansând, la un moment dat, alături de miri şi de participanţii la eveniment.

Şeful statului şi soţia sa s-au dus, sâmbăta trecută, la un restaurant din Parcul Herăstrău, pentru a mânca.

La acel restaurant avea loc o nuntă, iar, după ce au mâncat, Traian Băsescu şi Maria Băsescu au dansat, alături de nuntaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici