Băsescu a dansat, sâmbătă, cu soţia, la un restaurant din Capitală

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au mâncat, sâmbătă seara, la un restaurant din Capitală unde avea loc o nuntă, cei doi dansând, la un moment dat, alături de miri şi de participanţii la eveniment.

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu a dansat, sâmbătă, cu soţia, la un restaurant din Capitală

Băsescu a dansat, sâmbătă, cu soţia, la un restaurant din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Şeful statului şi soţia sa s-au dus, sâmbătă seara, la un restaurant din Parcul Herăstrău, pentru a mânca.

La acel restaurant avea loc o nuntă, iar, după ce au mâncat, Traian Băsescu şi Maria Băsescu au dansat, alături de nuntaşi.

La plecare, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, s-au urcat în automobilul Dacia Logam, al SPP, pe locurile din spate.

Băsescu a fost prezent, sâmbătă după-amiază, în localitatea prahoveană Valea Doftanei, la cea de a opta ediţie a Festivalului Caşcavelei.

El a stat de vorbă cu producătorii de caşcavea, a primit produse tradiţionale pe care, la rândul său, le-a dăruit altora şi a cumpărat caşcavea şi alte produse pentru acasă. D

e asemenea, el a fost apostrofat, la Valea Doftanei, de câţiva dintre participanţi, care l-au acuzat că nu "simte" româneşte" şi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de nivelul salariilor profesorilor din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici