Traian Băsescu şi soţia sa au plecat cu elicopterul de la Covasna, unde au petrecut Revelionul

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au plecat, miercuri, cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde se aflau de duminică şi unde au petrecut Revelionul alături de cele două fiice, dar şi de Elena Udrea şi Gheorghe Falcă.

671 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi soţia sa au plecat cu elicopterul de la Covasna, unde au petrecut Revelionul

Traian Băsescu, Maria Băsescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Traian Băsescu şi soţia sa au plecat, în jurul orei 11.00, cu elicopterul din Covasna, fără a face declaraţii jurnaliştilor care se aflau acolo.

Şeful statului şi soţia acestuia au ajuns, duminică, tot cu elicopterul, la Covasna, cazându-se la vila de protocol din staţiune.

Preşedintele Băsescu şi familia sa au petrecut Revelionul la un hotel de patru stele din staţiune, alături de Elena Udrea şi de soţul acesteia şi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al şefului statului. Şeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 22.00, fără să facă declaraţii, şi a plecat în jurul orei 03.00.

De altfel, marţi, preşedintele Traian Băsescu a ieşit cu soţia sa la o plimbare prin staţiunea Covasna, alături de Gheorghe Falcă şi familia acestuia şi de Elena Udrea şi soţul său.

Şeful statului şi soţia sa au ieşit zilnic la plimbare în perioada petrecută în Covasna. Duminică, întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte pentru noul an, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru români".

Luni, Traian Băsescu le-a reproşat jurnaliştilor că i-au minţit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde a petrecut Revelionul ca fiind meniul preşedintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media "au interesul să satureze oamenii cu preşedintele".

De asemenea, el i-a criticat pe jurnalişti că stau "agăţaţi" de gardul vilei unde era cazat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici