Traian Băsescu, ziariştilor de la Cotroceni: A venit iarna, snowmobil!

Preşedintele Traian Băsescu a avut, miercuri, un scurt dialog cu reprezentanţii presei, înainte de primirea premierului Chinei, el spunând că, deşi a venit iarna, încă nu a venit şi vacanţa, pentru a se plimba cu snowmobilul.

504 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, ziariştilor de la Cotroceni: A venit iarna, snowmobil!

Traian Băsescu, ziariştilor de la Cotroceni: A venit iarna, snowmobil! (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"A venit iarna! Snowmobil!", le-a spus şeful statului reprezentanţilor mass-media, în timp ce îl aştepta pe premierul Republicii Chineze.

Şeful statului a mai arătat că, deşi ninge, încă nu a venit vacanţa.

"Ninge, dar nu a venit vacanţa", a spus Traian Băsescu, adăugând că deocamdată nu merge cu snowmobilul, pentru că e prea puţină zăpadă.

Întrebat cum i s-a părut Bucureştiul, după prima ninsoare, Traian Băsescu a răspuns: "Frumos, alb, aşa".

Preşedintele Băsescu a obişnuit în ultimii ani să meargă cu snowmobilul atunci când s-a aflat iarna în staţiuni montane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici