Transylvania International Horse Show - cel mai mare concurs de echitaţie din ţară cu 80 de cai şi participanţi din 15 ţări

Prima ediţie a Transylvania International Horse Show are loc în perioada 20-22 mai, la 16 de km de Sighişoara, în comuna Hoghilag, din judeţul Sibiu. Vor fi prezenţi 60 de participanţi din 15 ţări care se vor întrece în cele două segmente ale concursului de călărie. La start vor fi prezenţi 80 de cai.

1133 afișări
Imaginea articolului Transylvania International Horse Show - cel mai mare concurs de echitaţie din ţară cu 80 de cai şi participanţi din 15 ţări

Transylvania International Horse Show - cel mai mare concurs de echitaţie din ţară cu 80 de cai şi participanţi din 15 ţări

Concurenţii din Belgia, Canada, SUA, Egipt, Franţa, Germania, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Luxembourg, Bulgaria, Elvetia, Turcia, Spania şi România au la dispoziţie 80 de cai de rasă pentru a participa la probe de dresaj, obstacole şi cross-country, în cadrul subcompetiţiilor "Concurs internaţional complet" şi "Concurs internaţional universitar", dedicat studenţilor. Tot la Prod vor fi şi baloane cu aer cald, la dispoziţia spectatorilor, precum şi biciclete pentru parcurgerea unor cunoscute trasee turistice incluzând diverse obiective culturale şi religioase.

Omid Ghannadi Maragheh, Creative Director la Avalon Communications, declară că "Transylvania International Horse Show va fi cel mai mare concurs de probă completă care s-a ţinut vreodată în România."

Evenimentul TIHS va fi transmis in direct pe internet pe site-ul www.transylvaniahorseshow.ro.

Simultan cu desfăşurarea competiţiei, în Sighişoara vor avea loc concerte de pian, spectacole de improvizaţie, concerte de folk, ateliere de jonglerie, lansări de carte, expoziţii de fotografie şi pictură şi altele, toate acestea în cadrul festivalului Artventure. Numarul artiştilor prezenţi la eveniment va fi de 72.

Sergiu Machidon, Managing Director la Avalon Communications SRL, declară: "Pe lângă Campionatului de Echitaţie THIS, am decis că este foarte potrivit să realizăm şi un eveniment cultural în Sighişoara dedicat în principal publicului din ţară şi din afara ţării care participă la TIHS şi care are ca scop promovarea Sighişoarei ca Centru Cultural şi a Brandului Turistic al României''.

Organizatorii evenimentului îşi propun să promoveze echitaţia, să crească vizibilitatea acestui sport în România şi să contribuie la dezvoltarea regională a zonei. În cadrul evenimentului THIS se va desfăşura o campanie de promovare a Brandului Turistic al Romaniei. Totodată, prin evenimentele culturale organizate în Cetatea din Sighişoara se doreşte promovarea tinerilor artişti, într-un cadru ce îmbină elementele tradiţionale cu cele contemporane.

Cei interesaţi pot rezerva pachete turistice incluzând biletele de acces la concurs şi cazarea în Sighişoara la preţuri reduse.

Bilete au fost puse în vânzare în reţeaua Cărtureşti şi la sediul organizatorului. Numărul de locuri la acest eveniment este limitat la 700.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici