Tratament VIP pentru curcanii ce vor fi graţiaţi de Obama de Ziua Recunoştinţei

"Cobbler" şi "Gobbler" sunt doi curcani norocoşi. Pe lângă faptul că vor fi graţiaţi de preşedintele SUA, Barack Obama, cu ocazia Zilei Recunoştinţei, cele două păsări s-au bucurat de un tratament VIP înainte de a ajunge la Casa Albă.

269 afișări
Imaginea articolului Tratament VIP pentru curcanii ce vor fi graţiaţi de Obama de Ziua Recunoştinţei

Tratament VIP pentru curcanii ce vor fi graţiaţi de Obama de Ziua Recunoştinţei (Imagine: www.myfoxdc.com)

Cei doi curcani, crescuţi în Shenandoah Valley în Virginia, cunoscută drept "Capitala curcanilor", au sosit la Washington, unde au fost cazaţi la Hotelul W, informează www.myfoxdc.com.

"Au fost nişte oaspeţi foarte buni. Ei su stat cuminţi în camerele lor. Nu au existat plângeri din partea vecinilor", a declarat managerul hotelului, Ed Baten.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Curcanilor, Steve Willardsen, a declarat: "Au fost trataţi foarte bine".

Curcanii au stat la hotel o zi, ei urmând să fie transportaţi, miercuri, la Casa Albă, cu un camion.

Ceremonia de graţiere va avea loc, în această seară, când Barack Obama se va întalni cu reprezentanţii presei în grădina prezidenţială.

Tradiţia a fost lansată de John Kennedy şi le cere preşedinţilor americani să graţieze unul sau doi curcani în ajun de Thanksgiving - Ziua Recunoştinţei, care este una din sărbătorile cele mai importante ale americanilor.

După ceremonie, cei doi curcani vor putea duce o viaţă liniştită în grădina de la Mount Vernon, proprietatea primului preşedinte american, George Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici