"Trăzniţi în NATO", Holograf şi Voltaj - cele mai mari venituri încasate din drepturi de autor

Animatorii show-ului tv "Trăzniţi în NATO" şi formaţiile Holograf şi Voltaj ocupă primele locuri în topul veniturilor încasate de artişti din drepturi de autor pe anul 2006, conform Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM).

5 afișări
Imaginea articolului "Trăzniţi în NATO", Holograf şi Voltaj - cele mai mari venituri încasate din drepturi de autor

Topul veniturilor încasate de artişti din drepturi de autor pe anul 2006

În continuarea topului, locul patru este ocupat de formaţia 3 Sud Est, locul cinci de actorul Marcel Iureş, iar locul şase de Ştefan Bănică Jr.

Pe poziţia a şaptea se află Marius Moga. De asemenea, în topul artiştilor cu cele mai mari venituri încasate din drepturi de autor se mai situează actorii George Lungoci (8), Ioan Besoiu (9) şi Andrei Seusan (10).

Veniturile artiştilor nu au fost însă divulgate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici