Trei membri ai trupei Oasis au fost răniţi într-un accident petrecut pe 7 august 2001

Trei membri ai trupei Oasis au fost răniţi într-un accident petrecut pe 7 august 2001, a anunţat miercuri Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei britanice în playlistul zilei.

159 afișări
Imaginea articolului Trei membri ai trupei Oasis au fost răniţi într-un accident petrecut pe 7 august 2001

Trei membri ai trupei Oasis au fost răniţi într-un accident petrecut pe 7 august 2001

Cei trei muzicieni se aflau într-un taxi. Chitaristul Noel Gallagher, basistul Andy Bell şi cel care se ocupa în acel moment de claviaturi, Jay Darlington au fost transportaţi la spital pentru a le fi tratate tăieturile şi echimozele cu care s-au ales în urma ciocnirii.

Gallagher, care stătea pe locul de lângă şofer s-a ales cu vânătăi pe faţă şi cu răni cauzate de centura de siguranţă.

Liam Gallagher şi fratele său Noel Gallagher au fost membri ai celebrei trupe britanice Oasis. Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. În urma neînţelegerilor dintre cei doi fraţi, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher a înfiinţat un nou grup, Beady Eye. Această formaţie s-a destrămat în octombrie 2014.

Albumul său de debut solo, "As You Were", a fost lansat pe 6 octombrie 2017.

Piesele trupei Oasis se regăsesc pe 7 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Taguri:
oasis,
smart radio,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici