Trei pume au fost ucise în SUA după ce au fost găsite mâncând dintr-un cadavru de om

Trei pume au fost ucise de autorităţi în SUA după ce au gost găsite hrănindu-se dintr-un cadavru de om, transmite publicaţia New York Post.

2830 afișări
Imaginea articolului Trei pume au fost ucise în SUA după ce au fost găsite mâncând dintr-un cadavru de om

Trei pume au fost ucise în SUA după ce au fost găsite mâncând dintr-un cadavru de om

Animalele au fost ucise în statul Arizona, în apropiere de un traseu montan popular din Tucson.

Pumele nu erau suspectate că ar fi ucis persoana respectivă, dar autorităţile s-au temut că animalele ar putea fi periculoase, deoarece nu s-au îndepărtat atunci când oamenii legii au încercat să extragă rămăşiţele umane.

Zona a fost închisă timp de o zi, iar autorităţile au încercat iniţial, fără succes, să prindă felinele în capacane.

În mod normal pumele, numite şi lei de munte, nu sunt animale necrofage şi nici nu se hrănesc cu oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici