Tricky: Aş vrea să pot cânta ca Janis Joplin sau PJ Harvey (Video)

Artistul britanic Tricky, care, pe 26 noiembrie, va concerta la Bucureşti, cunoscut pentru stilul vocal şoptit şi răguşit, a declarat în multe ocazii că scrie versuri gândindu-se că vor fi cântate de o femeie, informează ProFM Black.

31 afișări
Imaginea articolului Tricky: Aş vrea să pot cânta ca Janis Joplin sau PJ Harvey (Video)

Tricky: Aş vrea să pot cânta ca Janis Joplin sau PJ Harvey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tot Tricky a mai spus şi că mama lui, care a murit când el avea patru ani, vorbeşte prin intermediul versurilor scrise de el.

Fost coleg al celor de la Massive Attack şi Portishead, Tricky recunoaşte că i-ar plăcea să cânte ca Janis Joplin sau PJ Harvey, însă nu poate, drept pentru care a colaborat de-a lungul anilor cu Alison Goldfrapp, Alanis Morisette, Neneh Cherry şi Bjork.

Tricky nu a reuşit niciodată să cânte ca PJ Harvey, în schimb a cântat cu ea pe single-ul "Broken Homes", apărut în 1998.

"Polly (PJ Harvey, n.r.) este singura artistă pe care o admir necondiţionat", spune Tricky, care visează să scoată un album întreg alături de PJ Harvey.

Prin intermediul Fundaţiei Phoenix, Tricky va concerta, pe 26 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, într-un concert de două ore, susţinut de ProFM Black (radio on line pe profm.ro).

Biletele costă 60, 80 şi 100 de lei şi se găsesc online - www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro -, precum şi la casele de bilete de la Sala Palatului, librăriile Cărtureşti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, dar şi în reţelele de magazine Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco şi Flamingo Computers din toată ţara.

Tricky and PJ Harvey - "Broken Homes"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici