Trupa Kings of Leon va lansa un nou album (Video)

Formaţia pop-rock americană Kings of Leon, care miercuri seară a fost desemnată cea mai bună trupă internaţională şi a primit premiul pentru cel mai bun album internaţional - "Only By The Night" (2008), în cadrul galei Brit Awards, a anunţat că va lansa un nou material, anul viitor, informează NME.

83 afișări
Imaginea articolului Trupa Kings of Leon va lansa un nou album (Video)

Trupa Kings of Leon va lansa un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei, fraţii Followill, au declarat că înregistrările pentru următorul album vor începe după ce turneul de promovare pentru "Only By The Night" se va încheia. Lansarea următorului material este programată pentru a doua jumătate a anului 2010.

"Vom fi în turneu până la sfârşitul acestui an, aşa că nu putem să ne apucăm de muncă decât în 2010, iar albumul va apărea, probabil, în toamna lui 2010", a declarat Matthew Followill, chitaristul trupei, pentru BBC 6 Music. El a adăugat că noul material va fi "un pic mai grunge" decât cele precedente.

De asemenea, basistul Jared Followill a spus că formaţia a început deja să compună noi piese.

"Următorul album pe care-l vom realiza, la care vă pot asigura că lucrăm deja, este unul care mă entuziasmează foarte mult", a spus el. "Încă nu ne-am apucat şi de versuri, dar avem câteva chestii interesante".

Originară din Nashville, Tennessee, trupa Kings Of Leon este formată din trei fraţi, Caleb Followill (vocal principal/ chitară), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals), Jared Followill (chitară bas/ sintetizator) şi un văr de-al lor, Matthew Followill (chitară/ backing vocals).

Materialul discografic, pe care trupa americană îl va lansa în 2010, reprezintă al cincilea album din cariera formaţiei , după "Youth and Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), Because of the Times (2007) şi Only by the Night (2008).

Citeşte şi:

Kings of Leon a câştigat două premii la Brit Awards

Oasis şi Kings of Leon domină nominalizările la premiile NME

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici