Trupa Mötley Crüe se va destrăma în următorii doi ani

Trupa Mötley Crüe se va destrăma în 2014 sau în 2015, întrucât eforturile intense depuse de membrii grupului american în timpul turneelor şi-au pus amprenta asupra stării de sănătate a chitaristului Mick Mars, care a fost diagnosticat cu o formă rară de artrită cronică.

97 afișări
Imaginea articolului Trupa Mötley Crüe se va destrăma în următorii doi ani

Trupa Mötley Crüe se va destrăma în următorii doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, membrii trupei spun că vor să pună punct carierei lor de 30 de ani într-o notă pozitivă, dorind ca publicul să îşi amintească de Mötley Crüe cu bucurie şi respect, potrivit contactmusic.com.

"Vrem să ne retragem cât timp suntem încă sus, în topuri. Nu vrem să devenim una dintre acele trupe despre care oameni vorbesc astfel: «Ei cântă acum... într-un club necunoscut»", a declarat Vince Neil, solistul formaţiei, într-un interviu acordat publicaţiei The Oakland Press.

"Încă suntem capabili să avem concerte sold-out în săli şi pe stadioane şi vrem ca lumea să îşi amintească de noi exact aşa", a adăugat el.

Starea de sănătate a chitaristului trupei, Mick Mars, este un alt motiv de îngrijorare major, întrucât eforturile depuse de-a lungul anilor în numeroasele concerte şi turnee susţinute de Mötley Crüe şi-au pus amprenta asupra lui, fiind diagonosticat cu spondilartrita anchilozantă, o formă de artrită cronică.

"A sosit vremea. Sănătatea lui Mick nu e aşa de bună, iar turneele sunt dificile pentru el. Sunt sigur că peste cinci ani sau peste 10 ani vom face probabil din nou ceva împreună, însă nu va fi ceva de genul turneului de adio al trupei Kiss sau un turneu de adio al unui precedent turneu de adio. Noi nu vom fi aşa", a adăugat Vince Neil.

În afară de acest turneu ultim al trupei, Mötley Crüe urmează să lanseze şi un ultim album, despre care Vince Neil a sugerat că ar putea fi coloana sonoră a ecranizării volumului său de memorii "The Dirt".

Totodată, Vince Neil a spus că intenţionează să lanseze şi câteva proiecte solo înainte de a despărţii de colegii săi de trupă.

Controversată, dar şi adulată, trupa Mötley Crüe a reuşit să vândă, de la înfiinţarea sa, în 1981, până în prezent, peste 80 de milioane de albume. Mötley Crüe este o trupă de glam metal, care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului lor album, "Too Fast For Love".

Răsfăţată în America şi aşteptată cu nerăbdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crue a marcat istoria anilor '80 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987).

Printre piesele celebre ale trupei se numără: "If I Die Tomorrow", "Wild Side", "The Saints of Los Angeles", "Girls, Girls, Girls" şi "Dr. Feelgood".

Trupa Mötley Crüe, alcătuită din Tommy Lee, Mick Mars şi Nikki Sixx, a concertat pentru prima dată în România, pe 15 iunie 2012, la Zone Arena din Bucureşti, în cadrul festivalului Ost Fest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici