Video Trupa Metallica a ajuns la Bucureşti (Galerie Foto)

Avionul care a adus trupa Metallica la Bucureşti a aterizat, miercuri, la Aeroportul Băneasa, în jurul orei 17.10, fiind aşteptaţi de organizatori şi presă.

141 afișări

Membrii trupei - James Hetfield, Kirk Hammett, Robert Trujilo şi Lars Ulrich - au coborât, rând pe rând, din avion, fiind aşteptaţi de cinci autoturisme Mercedes la ieşirea din salonul oficial al aeroportului.

Metallica va susţine un concert, miercuri seara, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, în deschidere urmând să cânte trupa texană The Sword, care însoţeşte formaţia de-a lungul turneului său european.

GALERIE FOTO

Organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment, au solicitat spectatorilor ca, în caz de averse, aceştia să-şi aducă pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele în incinta stadionului fiind strict interzis. De asemenea, pentru a se evita aglomerarea căilor de acces, se recomandă venirea din timp, porţile stadionului urmând să fie deschise începând cu ora 16.00.

Cei aproximativ 24.000 de spectatori aşteptaţi la concert vor beneficia de cel mai mare sistem de baruri implementat până acum în Romania, mai spun organizatorii. 150 de metri de bar (din care 100 de metri pe gazon), 60 de dozatoare, peste 20 de vânzători mobili de bere şi băuturi răcoritoare şi o echipă de 200 de barmani - cu o viteză de servire de 330 de beri pe minut - vor deservi publicul prezent. De asemenea, în incinta stadionului vor mai fi disponibile chipsuri, îngheţată şi popcorn. Băuturile şi produsele alimentare se cumpără doar pe bază de jetoane, care pot fi achiziţionate de la cele 26 de casierii de pe stadion.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În septembrie, trupa va lansa cel de-al nouălea material de studio, intitulat "Death Magnetic".

Grupul a mai concertat în România pe 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici