Trupa My Dying Bride, mesaj-tribut pentru Adrian Rugină: A murit cum a trăit, ca un adevărat erou

Trupa britanică My Dying Bride a scris, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj tribut adresat muzicianului Adrian Rugină, care a decedat în urma incendiului produs pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti.

991 afișări
Imaginea articolului Trupa My Dying Bride, mesaj-tribut pentru Adrian Rugină: A murit cum a trăit, ca un adevărat erou

Trupa My Dying Bride, mesaj-tribut pentru Adrian Rugină: A murit cum a trăit, ca un adevărat erou

"Suntem profund întristaţi şi şocaţi să aflăm că prietenul şi colegul nostru muzician Adrian Rugină a murit în incendiul din clubul bucureştean, vinerea trecută. Era un om bun şi curajos şi nu există cuvinte pentru a putea descrie, în acest moment, sentimentul acestei pierderi. Gândurile noastre şi cele mai sincere condoleanţe familiei sale, în ceea ce putem descrie ca o adevărată tragedie. El a trăit ca un războinic heavy metal şi a murit aşa cum a trăit, întotdeauna ajutându-i pe alţii, un adevărat erou!", au scris, marţi, membrii trupei My Dying Bride pe pagina oficială de Facebook.

Adrian Rugină, care era toboşar al trupei Bucium, a murit la vârsta de 38 de ani, în incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti.

Originar din Piatra-Neamţ, Adrian Rugină, care a fost şi membru al trupei Teuton, a ieşit printre primii din Colectiv după izbucnirea incendiului, însă s-a întors în club pentru a salva alte persoane, potrivit relatărilor de pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler lui Adrian Rugină şi bloggerului Claudiu Petre, "în semn de apreciere pentru curajul, altruismul şi dăruirea de care au dat dovadă în timpul tragicului eveniment de la Clubul «Colectiv» din Bucureşti, încercând salvarea mai multor vieţi cu preţul sacrificiului suprem".

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici