Trupa New Model Army concertează la Bucureşti (Video)

Trupa engleză New Model Army concertează la Bucureşti, pe 15 noiembrie, la Hard Rock Café.

29 afișări
Imaginea articolului Trupa New Model Army concertează la Bucureşti (Video)

Trupa New Model Army concertează la Bucureşti

Trupa New Model Army abordează genurile muzicale punk, post-punk, folk rock, indie rock, gothic rock, rock noir şi chiar metal.

Albumul lor de debut, "Vengeance - The Independent Story", lansat în 1984, abordează stilul modern punk, cu accente mai melodice decât cele ale trupelor de acest gen din aceeaşi perioadă.

De-a lungul anilor, muzicienii au experimentat mai multe genuri muzicale şi s-au inspirat din mai multe curente.

Cu o activitate de 28 de ani, 10 albume lansate şi unul în curs de apariţie şi sute de concerte, New Model Army au o mare influenţă asupra trupelor rock ale tinerei generaţii.

Membrii actuali ai trupei sunt Justin Sullivan, Nelson, Michael Dean, Dean White şi Marshall Gill

Biletele pentru eveniment se găsesc pe www.eventim.ro şi în reţelele naţionale Carrefour şi Germanos, la preţul de 45 lei.

New Model Army - "The Hunt"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici