Trupa Red Hot Chili Peppers soseşte în această seară la Bucureşti. Biletele au fost suplimentate

Trupa Red Hot Chili Peppers, care va susţine un concert pe Arena Naţională din Capitală vineri seară, va sosi în România joi, după ora 18.15, cu o cursă aeriană privată, pe Băneasa, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai aeroportului.

1578 afișări
Imaginea articolului Trupa Red Hot Chili Peppers soseşte în această seară la Bucureşti. Biletele au fost suplimentate

Trupa Red Hot Chili Peppers soseşte joi seară la Bucureşti

Artiştii de la Red Hot Chili Peppers vor fi însoţiţi de partenerele lor şi copii, a anunţat Pro TV în urmă cu două zile, precizând că, cel mai probabil, trupa va ajunge în România cu o zi înainte de concertul de vineri. Muzicienii şi membrii familiilor lor vor mânca numai preparate cu specific american, de care se va ocupa bucătarul trupei.

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers, care are loc vineri, pe Arena Naţională din Capitală, au fost suplimentate şi sunt disponibile la un preţ special, informează Emagic.

Biletele ce vor fi puse joi în vânzare sunt în număr limitat - aproximativ 500, acestea putând fi achiziţionate la preţul de 155 de lei, echivalentul unui bilet în categoria Peluză. Locurile corespunzătoare acestor bilete sunt în tribune, în sectoarele 320 şi 380.

Aceste bilete vor putea fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, iar vineri în ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Naţionale.

Aceasta suplimentare a venit în urma unor schimbări logistice, care au permis utilizarea unor locuri pe scaun oprite iniţial de la vânzare din considerente de producţie.

Totodată, potrivit organizatorilor, staff-ul trupei a solicitat amenajarea unei camere de relaxare în backstage, unde Anthony, Flea, Josh şi Chad să se poată destinde înaintea show-ului. Această cameră pentru meditaţie ("meditation room") nu trebuie să fie sub nicio formă de culoare albastră, însă trebuie să fie cât mai aerisită, luminată natural şi amenajată cu draperii, covoare şi numeroase plante verzi. Din această încăpere nu trebuie să lipsească o măsuţă de cafea, apa plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, boluri cu fructe şi legume de sezon, brânzeturi şi prăjituri din orez.

Pe lângă această cameră destinată exclusiv relaxării înainte de concert, trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Naţională.

Concertul Red Hot Chili Peppers, organizat de Emagic, va fi primul eveniment muzical de pe Arena Naţională.

Accesul publicului se va face pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-au achiziţionat bilete: posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest şi Tribună Oficială - intrarea din Str. Maior Coravu, posesorii de bilete în zonă Gold Circle - intrarea din Str. Pierre de Coubertin, iar posesorii de bilete în zonă Tribună 2 Est şi Peluză Sud - intrarea din Bd. Basarabia.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului formaţiei Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, programul începând la scurtă vreme după deschiderea porţilor, urmând ca după lăsarea întunericului rockerii americani să urce pe scenă.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor există cutii de valori în locaţie.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al ei,"I'm With You". Turneul a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic "I'm With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici