Trupa Take That a lansat un nou album, intitulat "III"

Trupa Take That, formată în prezent din doar trei membri, după plecarea lui Robbie Williams şi a lui Jason Orange, a lansat luni un nou album, intitulat "III", la patru ani de la cel mai recent disc, single-ul "These Days" situându-se deja pe locul întâi în topurile din Anglia.

233 afișări
Imaginea articolului Trupa Take That a lansat un nou album, intitulat "III"

Trupa Take That a lansat un nou album, intitulat "III"

Take That, una dintre cele mai de succes trupe pop din anii 1990, în prezent formată doar din Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, a semnat un contract exclusiv de difuzare a albumului pe internet, prin intermediul Google Play, timp de o lună, în condiţiile în care serviciul american de difuzare online în flux continuu (streaming online, nr.) este mult mai puţin popular printre internauţi comparativ cu serviciul similar suedez Spotify.

Pentru a marca evenimentul, Google a oferit, luni, un spectacol de lansare a celui de-al şaptelea album al trupei Take That, în faţa câtorva fani, la Londra.

Totuşi, rivalii de la Spotify difuzează, în prezent, melodia "These Days", unul dintre single-urile de pe albumul "III" al Take That. Piesa este deja pe primul loc în topul din Marea Britanie.

Spotify rămâne de departe lider în ceea ce priveşte muzica difuzată online în flux continuu, dar a fost ţinta unor critici vehemente în ultima perioadă, mai ales din partea cântăreţei Taylor Swift, una dintre vedetele cu cele mai mari vânzări în prezent.

Swift reproşează serviciului suedez că nu plăteşte corespunzător artiştii ale căror opere le difuzează, cântăreaţa retrăgându-şi toate titlurile din librăria online a Spotify.

Compania suedeză a negat acuzaţiile, dar scandalul este pozitiv pentru Google, care a lansat recent serviciul de streaming online Google Play Music, şi Apple, care speră să obţină acces la piaţa dominată de Spotify.

Trioul Take That, alcătuit din Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, va porni într-un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, începând din 28 aprilie 2015.

Într-un interviu acordat tabloidului The Sun, Howard Donald a vorbit despre ideea revenirii lui Robbie Williams, a cărui carieră solo cunoaşte la fel de mult succes ca şi perioada în care făcea parte din trupă, şi a lui Jason Orange, care şi-a anunţat recent plecarea din grup. Ocazia perfectă pentru reunirea trupei ar fi în 2017, când se vor împlini 25 de ani de la înfiinţarea Take That.

"Vrem să facem toţi cinci ceva împreună. Va fi extraordinar", a declarat Donald.

Trupa Take That a fost creată în 1992 la Manchester şi a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Back For Good", "Pray" şi "Relight My Fire". Plecarea lui Robbie Williams, care a ales o carieră solo în 1995, nu a împiedicat formaţia să atingă succesul.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.

După ce s-a împăcat cu Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit, în 2010, alături de foştii lui colegi de trupă, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici