Trupa Taxi sărbătoreşte 17 ani de activitate printr-un concert, pe 29 martie, în Bucureşti - VIDEO

Trupa Taxi sărbătoreşte 17 de ani de la înfiinţare printr-un spectacol organizat, pe 29 martie, de la ora 22:00, în Berăria H din Bucureşti.

1256 afișări
Imaginea articolului Trupa Taxi sărbătoreşte 17 ani de activitate printr-un concert, pe 29 martie, în Bucureşti - VIDEO

Trupa Taxi sărbătoreşte 17 ani de activitate printr-un concert, pe 29 martie, în Bucureşti (Imagine: Emil Badea/ Arhiva Mediafax Foto)

În luna martie a anului 1999 a fost înfiinţată o nouă trupă care a intrat în showbizul românesc. 17 ani mai târziu, una dintre cele mai respectate formaţii din România organizează un concert aniversar în Berăria H din Bucureşti, aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate, umorul şi ironia fină ce au devenit marca trupei, informează organizatorii evenimentului.

Formula trupei s-a schimbat în timp, stilul muzical a evoluat, dar esenţa a rămas aceeaşi: versuri cu mesaj, piese consistente, spectacole în interactivitate cu publicul, poftă de cântat, mai spun organizatorii.

"După 17 ani, o mie şi ceva de concerte, opt albume, numeroase premii, videoclipuri cu milioane de vizualizări pe Youtube, Dan Teodorescu, compozitor şi solist al trupei Taxi, este în continuare un om simplu, un artist prolific, dedicat publicului său, căruia îi este profund recunoscător", spun organizatorii evenimentului.

"Mi-e greu să cred că au trecut atâţia ani. Faptul că suntem încă aici li se datorează celor care ne susţin, celor care vin la concerte, celor care ne cumpără albumele, celor pentru care însemnăm ceva. Le mulţumesc din suflet pentru că ne fac să credem că avem un rost pe lumea asta", a declarat Dan Teodorescu, în numele întregii trupe.

În afară de Dan Teodorescu (voce, chitară acustică), din trupa Taxi mai fac parte Vicky Sava (voce), Daria Corbu (voce), Darius Neagu (tobe), Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacşu (chitară) şi Mugurel Coman (clape).

Trupa Taxi a fost înfiinţată în anul 1999. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără "Criogenia salvează România", "Aici sunt banii dvs.", "Trag un claxon", "Mi-e dor şi doare", "Comunitaru’", "Ea încă mă iubeşte", "Dragostea ca o pereche de pantofi", "Iubeşte-mă în doze mici!", "Cele două cuvinte", "NonStop", "Eşti iubibilă", "Karma, zenu' şi feng shuiu'", "Un sfârşit e un început (de chelie)".

Biletele pentru concertul aniversar sunt disponibile pe site-ul iabilet.ro, în reţeaua de magazine iaBilet (magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour) şi la Berăria H.

Potrivit iabilet.ro, biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie: 40 de lei, cu loc în faţa scenei, şi 30 de lei - acces general. În ziua concertului, preţurile vor fi de: 50 de lei, cu loc în faţa scenei, şi 40 de lei - acces general.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici