Trupa Viţa de Vie a lansat cel de-al şaptelea album, "Fetish"

Trupa de rock Viţa de Vie a lansat, joi seară, cel de-al şaptelea album al său, intitulat "Fetish", în cadrul unui concert care a avut loc la clubul The Silver Church din Bucureşti şi la care au participat peste 500 de fani.

118 afișări
Imaginea articolului Trupa Viţa de Vie a lansat cel de-al şaptelea album, "Fetish"

Trupa Viţa de Vie a lansat cel de-al şaptelea album, "Fetish" (Imagine: Cătălin Olteanu/Mediafax Foto)

Albumul "Fetish" conţine zece piese, din care opt cântece noi şi două reeditări. Primul single de pe album este "Eşti mai frumoasă (când plângi)".

Viţa de Vie a deschis concertul de joi seară cu o serie de piese de pe albumul nou, printre care "Mor", "Fetish", "Eşti prea frumoasă", "Drumul spre el", ulterior aceştia interpretând piese de pe albumele mai vechi, precum "Egon", "9704", "Doi" şi "Fenomental".

"Înseamnă foarte mult pentru noi să fiţi aici. (...) Am avut o lansare reuşită, care înseamnă foarte mult pentru noi", le-a spus fanilor solistul trupei, Adi Despot.

Formată din Adrian Despot, Sorin Dănescu, Sorin "Pupe" Tănase, Cezar Popescu şi Adrian Ciuplea, Viţa de Vie este una dintre cele mai reprezentative trupe ale rockului autohton. Trupa s-a format în 1996, iar debutul oficial a avut loc un an mai târziu, odată cu lansarea primului material discografic - "Rahova". În 1999, trupa a lansat cel de-al doilea album, "Fenomental", şi clipul single-ului "Basul şi cu toba mare", care a devenit rapid una dintre piesele preferate ale noii generaţii.

În anul 2000, Viţa de Vie lansează videoclipul piesei "Vino la mine", iar 2001 aduce albumul "Exxtra" şi videoclipurile "Sunetul mai tare" şi "Liber". În 2002, trupa lansează albumul "Doi", al cărui prim single, "Visare", ajunge în primele locuri în topurile muzicale din întreaga ţară. Ulterior, în 2003, Viţa de Vie lansează două videoclipuri - "Varză" şi "TOTATA", urmate, în 2004, de un nou album, "9704", şi un nou single, "Îmi pasă". Cel de-al şaselea album al trupei, "Egon", a fost lansat în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici