Trupa Vunk le pregăteşte fanelor un concert special, pe 1 martie, în Capitală

Trupa Vunk le pregăteşte fanelor şi fanilor un concert de 1 martie, ce va avea loc în clubul Tribute din Bucureşti, în care invitate speciale vor fi unele dintre cele mai bune voci din România - Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Uşurelu şi Julie Săvuică, informează MediaPro Music.

129 afișări
Imaginea articolului Trupa Vunk le pregăteşte fanelor un concert special, pe 1 martie, în Capitală

Trupa Vunk le pregăteşte fanelor un concert special, pe 1 martie, în Capitală (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

Concertul "O seară cu Vunk", ce va avea loc pe 1 martie, de la ora 23.00, va fi unul dedicat femeilor, care, în plus, vor primi un cadou la intrarea în club.

În timpul concertului, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Uşurelu şi Julie Săvuică vor cânta fiecare câte o piesă dintre cele mai cunoscute ale trupei Vunk.

"Ne-am gândit să facem din concertul de pe 1 martie un fel de ritual să vină primăvara mai repede, mai ales după aşa o iarnă. Am invitat şi «ajutoare», că vorba aia, «cu o voce nu se face primăvară», aşa că o să cântăm duete cu nişte voci speciale din muzica românească. Pe lângă acestea, vom face un duet şi cu o fană, dar ea nu ştie acest lucru, încă. Pe 1 martie, suntem puşi pe cadouri, publicul feminin o să primească un mărţişor personalizat, la intrarea în club", a declarat Cornel Ilie, liderul trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici