Trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia la Festivalul Bucovina Rock Castle

Trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia participă la a treia ediţie a festivalului Bucovina Rock Castle ce se va desfăşura, în perioada 22 - 24 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

314 afișări
Imaginea articolului Trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia la Festivalul Bucovina Rock Castle

Trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia la Festivalul Bucovina Rock Castle (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Directorul Muzeului Bucovinei din Suceava, Emil Ursu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că "Bucovina Rock Castle", aflată la a treia ediţie, este o manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie, arătând că numărul spectatorilor a crescut cu fiecare ediţie.

El a spus că speră ca la concertele incluse în cele patru zile ale festivalului Bucovina Rock Castle din acest an să participe peste 7.000 de spectatori, la ediţia din 2012 numărul spectatorilor fiind 5.500.

Directorul Muzeului Bucovinei a precizat că la Bucovina Rock Castle vor concerta trupe din Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria, Grecia, dar şi din România, printre acestea numărându-se "Jinjer" din Ucraina, "Subscribe" şi "Guilty Parties" din Ungaria, "Superhiks" din Macedonia, "Last Hope" din Bulgaria, "Weathers" şi "Rejection" din Grecia, "Partizan" sau "Luna amară" din România.

Ursu a explicat că luna august este vârf de sezon turistic la Suceava şi de aceea şi necesitatea de a oferi atât turiştilor, cât şi publicului sucevean multe evenimente, arătând că singura şansă ca Suceava să devină cu adevărat un oraş turistic este turismul de eveniment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici