Trupe ruseşti pe străzile din Berlinul de astăzi? IMAGINI SURPRIZĂ din marile oraşe europene - GALERIE FOTO

Trupele ruseşti par să fi luat cu asalt clădirea Reichstag-ului din Berlinul din ziua de astăzi, pe lângă turişti care aştepată să intre în clădirea istorică. Aceste imagini surprinzătoare sunt rezultatul suprapunerii a două fotografii luate exact în acelaşi loc la peste 60 de ani distanţă în timp.

6216 afișări
Imaginea articolului Trupe ruseşti pe străzile din Berlinul de astăzi? IMAGINI SURPRIZĂ din marile oraşe europene - GALERIE FOTO

IMAGINI SURPRIZĂ din marile oraşe europene - BERLIN (Imagine: sergey-larenkov.livejournal.com)

Fotograful amator Serghei Larenkov, în vârstă de 42 de ani, a adunat o serie de poze vechi din cinci oraşe europene care au suferit cel mai mult în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit Daily Mail.

El a petrecut 12 luni fotografiind obiective din Paris, Ledingrad (Sankt Petersburg), Berlin şi Praga pentru a realiza pe computer aceste colaje extraordinare.

Fotograful rus a declarat că i-a venit ideea pentru realizarea acestor colaje după ce fiica sa l-a întrebat despre experienţa bunicilor săi din timpul războiului, care au fost prinşi în Leningrad în timpul blocadei de doi, de către trupele naziste.

"În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, bunicii mei au rămaşi blocaţi în Leningrad şi au protejat oraşul de inamici. Colajele mele arată oamenilor ororile din Al Doilea Război Mondial şi diferenţa dintre viaţa de astăzi şi acele zile", a spus Serghei Larenkov.

GALERIE FOTO

LENINGRAD

BERLIN

PARIS

BERLIN

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici