Tumoare cât mingea de rugby, operată cu succes! - FOTO

O tânără ţcolăriţă din Africa a fost ajutată de medicii londonezi să scape de o tumoare mare cât o minge de rugby ce îi acoperea faţa.

384 afișări
Imaginea articolului Tumoare cât mingea de rugby, operată cu succes! - FOTO

Tumoare cât mingea de rugby, operată cu succes! (Imagine: www.apropo.ro)

Regina Abbae din Ghana s-a născut cu o faţă normală, însă la doar două săptămâni de la naştere părinţii au observat pe chipul micuţei lor o umflătură ce tot continua să crească.

Tânăra, acum în vârstă de 13 ani, a ajuns aproape să nu mai vadă din cauza tumorii (un limfangiom congenital) care ajunsese să crească mare cât o minge de rugby.

Citeşte mai multe despre tumoarea extirpata cu succes pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici