U2, Keith Richards şi Bradley Cooper, printre laureaţii premiilor GQ Men of the Year. Cine a fost desemnată "femeia anului" - GALERIE FOTO

Trupa U2, Keith Richards şi Bradley Cooper se numără printre laureaţii premiilor GQ Men of the Year (Bărbaţii Anului), decernate marţi seară la Londra.

233 afișări
Imaginea articolului U2, Keith Richards şi Bradley Cooper, printre laureaţii premiilor GQ Men of the Year. Cine a fost desemnată "femeia anului" - GALERIE FOTO

U2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

U2 a fost premiată la categoria Trupa Anului, pentru turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile pe care l-au desfăşurat vara aceasta şi pentru concertul susţinut la Glastonbury, prima reprezentaţie a formaţiei la un festival în ultimii 25 de ani, informează femalefirst.co.uk.

Rockerul Keith Richards a primit titlul de Scriitorul Anului pentru memoriile sale intitulate "Life", în timp ce actorul Hugh Laurie, protagonistul serialului "Dr. House", a fost premiat Muzicianul Anului.

Bradley Cooper a primit titlul de Bărbatul Internaţional al Anului, iar supermodelul Lara Stone a fost numită Femeia Anului.

Legendara trupă pop Duran Duran a primit premiul pentru întreaga carieră.

Printre celelalte personalităţi premiate în cadrul galei, ce a avurt loc la Royal Opera House din Londra, s-au numărat George Osborne - Politicianul Anului, Tommy Hilfiger - Designerul Anului - şi jucătorul de golf Rory McIlroy - Sportivul Anului, în timp ce fotograful peruan Mario Testino a fost premiat la categoria Inspiraţie.

Distincţiile sunt acordate anual de revista GQ, considerată echivalentul masculin al Vogue.

La ceremonie şi la petrecerea care i-a urmat au participat numeroase vedete, printre care Emma Watson, Kylie Minogue, Daisy Lowe, Kelly Brook, Pixie Lott şi John Legend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici