"Ucigaşii" sexului – meciurile de fotbal şi shoppingul

Aproape jumătate dintre bărbaţii europeni preferă să se uite la un meci de fotbal important decât să facă sex, arată un studiu realizat de Centrul de Cercetare Socială din Londra, informează cotidianul Gândul.

40 afișări
Imaginea articolului "Ucigaşii" sexului – meciurile de fotbal şi shoppingul

"Ucigaşii" sexului – meciurile de fotbal şi shoppingul (Imagine: MediafaxFoto)

De asemenea, femeile secolului 21 îşi ocupă timpul cu tot felul de activităţi care de care mai ciudate şi pun sexul pe un loc secundar. Astfel, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că femeile preferă shoppingul în locul sexului.

Citeşte mai multe despre viaţa sexuală a cuplurilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici