Uggie, câinele din "The Artist", imaginea unui nou joc video - VIDEO

Câinele Uggie, care împarte cu Jean Dujardin şi Bérénice Bejo afişul filmului mut "The Artist", a devenit imaginea jocului video Nintendogs + Cats, a anunţat gigantul japonez Nintendo, într-un comunicat.

223 afișări
Imaginea articolului Uggie, câinele din "The Artist", imaginea unui nou joc video - VIDEO

Uggie, câinele din "The Artist", imaginea unui nou joc video (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Uggie, terrierul din rasa Jack Russel care a cucerit inima Hollywoodului în acest sezon, dar şi iubirea actorilor din filmul "The Artist", va fi "purtătorul de cuvânt" al acestui joc video, care le propune jucătorilor să crească şi să îmbrace animale de companie virtuale.

"Vi-l prezentăm pe primul câine purtător de cuvânt pentru Nintendo, Uggie! Cine poate să reziste privirii acestui căţeluş?", se afirmă în comunicatul grupului Nintendo.

Însă Uggie nu mai este un "căţeluş". În vârstă de 10 ani, el este deja un câine pensionar, care s-a retras de pe platourile de filmare.

Uggie ar putea să îşi încheie cariera într-un mod spectaculos, profitând de succesul şi de simpatia de care se bucură filmul "The Artist", unul dintre marii favoriţi din cursa pentru Oscarurile care vor fi decernate pe 26 februarie, unde a fost nominalizat la 10 categorii.

Uggie a fost el însuşi nominalizat la prima ediţie a galei Golden Collar Awards, dedicată câinilor din cinematografia mondială, ce va avea loc pe 13 februarie, la Los Angeles. Uggie a fost nominalizat pentru evoluţiile sale din filmele "Apă pentru elefanţi/ Waters for Elephants" (cu Reese Witherspoon şi Robert Pattinson) şi din "The Artist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici