Uite cât de repede lucrează bugetarii chinezi - VIDEO

Bugetarii din China au o viteză uimitoare în timpul lucrului şi o precizie de invidiat, făcând diverse operaţiuni la fel de repede ca un sistem automatizat.

57 afișări
Imaginea articolului Uite cât de repede lucrează bugetarii chinezi - VIDEO

Uite cât de repede lucrează bugetarii chinezi

Nu ştim câţi ani le-au trebuit pentru a ajunge la această performanţă, dar viteza de lucru este uimitoare şi precizia este maximă. Aceşti angajati nu vor fi niciodată înlocuiţi de un aparat şi vor ajunge chiar angajaţii lunii.

Încercaţi să vă imaginati cu cât ar mări productivitatea bugetarilor români dacă aceşti asiatici ar veni să ţină nişte cursuri de "perfecţionare" la noi.

Citeşte mai multe despre viteza de lucru a bugetarilor chinezi pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici