Ultimul episod din "Aniela", primul serial de epocă românesc, joi, Acasă

Ultimul episod din "Aniela", primul serial de epocă românesc, va fi difuzat joi, de la ora 20.30, pe Acasă, informează postul de televiziune.

6118 afișări
Imaginea articolului Ultimul episod din "Aniela", primul serial de epocă românesc, joi, Acasă

Ultimul episod din "Aniela", primul serial de epocă românesc, joi, Acasă (Imagine: Acasă TV)

Aniela (Adela Popescu) şi Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) şi Stere (Bogdan Albulescu) îşi împlinesc dragostea printr-o căsătorie dublă. Cei patru protagonişti ai primului serial de epocă românesc au parte de un final fericit al poveştii lor de iubire, poveste care a învins orice prejudecăţi ale vremii.

În Casa Vulturesco, locul unde timp de zece luni a fost reînviată atmosfera balurilor de la 1900, Adela Popescu (Aniela) şi Mihai Petre (Radu) spun "Da!" în numele personajelor pe care le interpretează. "Pentru mine, secvenţele de nuntă au devenit deja o obişnuinţă, în «Aniela» a fost a cincea nuntă la care am îmbrăcat rochia de mireasă. Un moment cu adevărat special a fost dansul dintre Aniela şi Radu, în faţa tuturor prietenilor. Dansăm un vals lent şi am avut scurte momente în care m-am privit în ochi cu fiecare dintre colegii mei, tot dansul am fost fericită şi am zâmbit. A fost un final de proiect perfect, cu lacrimi, confetti şi multă bucurie", spune Adela Popescu.

Pentru Radu (Mihai Petre), finalul a fost unul cu emoţii mari: "Radu o tot aşteaptă pe Aniela, toată lumea e gata de nuntă şi ea nu mai vine, fapt ce-i cauzează mari emoţii tânărului ofiţer. Am înţeles că nu e simplu să fii ginere şi să ai o mireasă care se lasă aşteptată. La mine la nuntă nu a fost chiar aşa, Elwira a fost punctuală şi eu la fel. Dincolo de asta, însă, pot spune că este a doua mea nuntă fictivă şi totul a fost aşa cum mi-am imaginat. Pentru câteva momente am avut impresia că am călătorit toţi în timp şi că suntem în salonul celei mai înstărite familii din Bucureşti, unde asistăm la evenimentul monden al anului", spune Mihai Petre.

"Rochia de mireasă pe care am purtat-o a fost superbă. Oana Manolescu mi-a creat o rochie din satin, în ape, cu aplicaţii de dantelă şi strasuri brodate manual", spune Adela Popescu. Iar rochia de mireasă a Sabinei Posea, creaţie Florentina Stoenescu, a fost lucrată din duchesse de mătase, un material special, brodat manual şi a arătat ca o rochie veritabilă din "la belle epoque".

Pe parcursul filmărilor celor două nunţi au existat şi multe momente amuzante. Cele două protagoniste, Adela şi Sabina, au repetat de atât de multe ori aruncarea buchetului către colegele lor, Ioana Ginghină, Laura Cosoi şi Adina Galupa, încât atunci când regizorul a strigat "Acţiune!" buchetele de flori a trebuit refăcute spre disperarea celor responsabili cu recuzita şi amuzamentul colegilor de platou.

Pavel Bartoş, Răzvan Fodor şi Alexandru Papadopol au fost puşi toată ziua pe şotii şi chiar au improvizat o mică şedinţă foto: "În biblioteca lui Iorgu Vulturesco. Aşa citim şi noi o carte şi fumăm un trabuc de calitate. Să nu ne daţi de gol, că se supără rău Conu' Iorgu pe noi", spune râzând Pavel Bartoş, interpretul lui Ianoş.

Imagini în exclusivitate de la filmările ultimului episod al serialului de epocă "Aniela" vor fi difuzate joi, de la ora 22.30, la "PoveŞtiri de noapte". În platoul PoveŞtirilor vor fi invitaţi cei care au dat, timp de zece luni, viaţă unor personaje cu parfum de epocă. Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Sabina Posea, Mihai Petre şi Ioan Isaiu vin să povestească amănunte picante din spatele camerelor de luat vederi de la filmările celui mai romantic proiect marca Acasă, serialul de epoca "Aniela".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici