Un admirator a plătit 8.500 de dolari pentru o întâlnire cu Robert De Niro

Un admirator a plătit suma de 8.500 de dolari pentru a obţine o întâlnire cu Robert De Niro, în cadrul unei licitaţii cu scop caritabil care a avut loc joi la New York, informează contactmusic.com.

68 afișări
Imaginea articolului Un admirator a plătit 8.500 de dolari pentru o întâlnire cu Robert De Niro

Un admirator a plătit 8.500 de dolari pentru o întâlnire cu Robert De Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american Robert De Niro a acceptat această iniţiativă insolită, participând la o campanie de strângere de fonduri în favoarea Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights.

La acelaşi eveniment au fost vândute, pentru suma de 52.500 de dolari, două bilete la viitoarea petrecere organizată de Elton John în seara Oscarurilor 2011.

O vizită pe platourile unde se filmează serialul de televiziune "Mad Men" a fost vândută cu 24.000 de dolari, iar o pălărie purtată de Harrison Ford în timpul filmărilor unuia dintre filmele din seria "Indiana Jones" a fost cumpărată pentru suma de 19.500 de dolari, informează New York Daily News.

Robert De Niro a putut fi văzut pe marile ecrane în 2009 în comedia "Everybody's Fine", alături de Drew Barrymore, Kate Beckinsale şi Sam Rockwell. De Niro traversează din nou o perioadă prolifică în carieră, actorul american având deja programate alte trei filme: "Little Fockers", "Machete" şi "Stone".

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 66 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici