Un american a fost arestat pentru că a împuşcat o dronă. Cum s-a petrecut incidentul

  • Edward Pope, un bărbat din Newnan, Georgia, a fost arestat după ce a împuşcat o dronă
  • El şi-a dat acordul proprietarilor dronei să o ridice în aer apoi a tras de 3 ori cu arma
  • Drona care costa 15.000 de dolari a suferit daune semnificative
1392 afișări
Imaginea articolului Un american a fost arestat pentru că a împuşcat o dronă. Cum s-a petrecut incidentul

Sursa foto: cloudfront

Dacă te gândeai că le-ai auzit pe toate anul acesta, află că un bărbat din statul Georgia, SUA, a fost arestat pentru că a împuşcat o dronă! Edward Pope a fost reclamat la poliţie de proprietarii unei drone în valoare de 15.000 de dolari. Pope a tras trei focuri de armă spre dronă care au lovit şi i-au distrus bateria. Doar aceasta costă 600 de dolari.

Pope a fost arestat şi şi-a negat fapta, deşi există martori. Nu este primul caz de acest gen în State. Iar poliţia intervine de fiecare dată cu stricteţe.
 

 
Stuart Cameron - Departamentul de Poliţie din Suffolk: Este inacceptabil să tragi cu arma într-o zonă rezidenţială. Este extrem de periculos să tragi în unghi, gloanţele pot ajunge la mare distanţă.
 
Au existat şi cazuri în care făptaşul a scăpat. În 2015, un bărbat a împuşcat o dronă şi a susţinut că aceasta îi spiona fiica în preajma casei. Deşi drona se afla la o altitudine prea mare pentru a face ceea ce spunea bărbatul, judecătorul i-a dat dreptate.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici