Un arhiepiscop filipinez le-a cerut catolicilor din Manila să boicoteze concertele Madonnei - FOTO, VIDEO

Un arhiepiscop romano-catolic din Filipine le-a spus creştinilor că hainele Madonnei şi muzica sa sunt "vulgare" şi "dezmăţate" şi i-a îndemnat să boicoteze cele două concerte derulate de artistă în această săptămână, în Manila, ca parte a turneului său, "Rebel Heart", potrivit contactmusic.com.

208 afișări
Imaginea articolului Un arhiepiscop filipinez le-a cerut catolicilor din Manila să boicoteze concertele Madonnei - FOTO, VIDEO

Un arhiepiscop filipinez le-a cerut catolicilor din Manila să boicoteze concertele Madonnei (Imagine: entertainment.inquirer.net)

Artista în vârstă de 57 de ani se află în Asia, în cadrul turneului mondial "Rebel Heart", promovându-şi cel de-al 13-lea album de studio. Madonna a susţinut deja, miercuri, un concert în Manila şi va mai susţine încă unul joi seară, în acelaşi loc unde Papa Francisc a acordat o audienţă unor familii filipineze, în urmă cu aproape un an.

"De ce este Filipinele catolic ţinta preferată a blasfemiilor împotriva lui Dumnezeu şi a Sfintei Sale Mame?", s-a întrebat Ramon Arguelles, Arhiepiscop al oraşului Lipa, o regiune din sudul capitalei Manila. Filipinezii şi toţi oamenii cu dragoste de Dumnezeu trebuie să se ferească de păcat şi de căderea în păcat", a îndemnat clericul catolic.

Reprezentanţii cântăreţei nu au oferit vreun răspuns cu privire la aceste cuvinte. Vedeta a sosit, luni, în Filipine şi a mers în vizită la mai multe orfelinate catolice, dintre care unul aflat în preajma palatului prezidenţial, şi a postat mai multe imagini pe Instagram referitoare la această experienţă.

Madonna este cunoscută pentru utilizarea imaginarului religios în cântecele şi videoclipurile sale, iar Arhiepiscopul Arguelles a descris aceste imagini drept "atacurile subtile ale diavolului". Acesta a mers chiar până la aminti că Madonna este doar un nume de scenă: "Nu este nici măcar numele ei real. Se foloseşte de [Madonna] pentru a o batjocori pe Sfânta Fecioară", a acuzat clericul.

Cuvintele acuzatorii ale acestuia au fost în asentimentul unui alt reprezentant al Bisericii Catolice. Arhiepiscopul din Singapore, următoarea ţintă a turneului Madonnei, William Goh, a declarat: "Este datoria noastră morală să nu le oferim sprijin celor care ne denigrează şi insultă religia, inclusiv prin repere anti-creştine şi imorale promovate de profani."

Madonna va fi prezentă joi la Mall of Asia Arena din Manila, unde va cânta cele mai recente melodii din turneul său mondial "Rebel Heart".

Turneul "Rebel Heart" este cel de-al 10-lea tur de concerte performat de cântăreaţa americană Madonna, în sprijinul celui de-al 13-lea album al său, "Rebel Heart". Turneul a început pe 9 septembrie 2015 în Montreal, Canada, la Bell Centre, fiind continuat mai apoi în America de Nord, Europa, Asia şi Oceania şi se va încheia pe 20 martie 2016 în Sydney, Australia, la Allphones Arena.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop" ("regina muzicii pop"), Madonna este cântăreţul cu cele mai bune vânzări din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici