Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ după ce a petrecut 197 de zile pe Staţia Spaţială Internaţională VIDEO

  • Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ după 197 de zile pe Staţia Spaţială Internaţională.
  • Astronautul Andrew J. Feustel a prezentat secvenţe din procesul de reînvăţare a gravitaţiei.
  • Videoclipul său încă mai face sute de mii de vizualizări la doi ani de la publicarea pe Twitter.
1718 afișări
Imaginea articolului Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ după ce a petrecut 197 de zile pe Staţia Spaţială Internaţională VIDEO

Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ Sursa: Captură ecran video Twitter/Andrew Feustel

Astronautul Andrew J. Feustel a arătat, la întoarcerea pe Pământ, cum arată procesul de reînvăţare a gravitaţiei. Americanul a stat şase luni pe Staţia Spaţială Internaţională. La capătul misiunii sale, Feustel a dezvăluit cât de dur şi de îndelungat este procesul de reobişnuire cu mersul pe Pământ.

 

„Beţia” astronauţilor

 
Simplul exerciţiu de a merge cu ochii închişi devine o experienţă care pare aproape imposibilă după cum se vede în imaginile filmate în 2018. De câte ori vine vorba despre un echipaj uman care petrece mult timp în spaţiu, imaginile lui Feustel revin în atenţia publicului, cea mai recentă distribuire a secvenţelor adunând luna aceasta aproape un milion de aprecieri.
 
 
VIDEO https://twitter.com/astro_feustel/status/1229500520139829248
AMBIANŢA TC 0.01-0.14

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici