Un astronaut va testa covorul zburător al lui Aladin

Astronautul japonez Koichi Wakata va testa covorul zburător al lui Aladin, va face skandenberg cu un coleg, îşi va pune picături în ochi şi va împroşca apa printr-un pai, informează Descoperă.ro

57 afișări
Imaginea articolului Un astronaut va testa covorul zburător al lui Aladin

Un astronaut va testa covorul zburător al lui Aladin

Toate acestea se vor petrece la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, în cadrul unui program de experimente trăsnite iniţiat de agenţia spaţială japoneză, JAXA.

Koichi Wakata va ajunge pe modulul Kibo (“speranţă” în limba japoneză) de pe Staţia Spaţială Internaţională (SSI) la sfârşitul lui martie, iar şederea lui pe orbita Terrei va dura trei luni.

Citeşte mai multe despre japonezul care se va da cu covorul zburător în spaţiu pe www.descopera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici