Un automobil al magnatului Warren Buffett, vândut la licitaţie cu 122.500 de dolari, de peste 10 ori valoarea de pe piaţă

Un automobil Cadillac care a aparţinut miliardarului american Warren Buffett a fost vândut cu 122.500 de dolari, depăşind de peste 10 ori valoarea sa de piaţă, la o licitaţie organizată joi în scopuri caritabile.

181 afișări
Imaginea articolului Un automobil al magnatului Warren Buffett, vândut la licitaţie cu 122.500 de dolari, de peste 10 ori valoarea de pe piaţă

Un automobil al magnatului Warren Buffett, vândut la licitaţie cu 122.500 de dolari, de peste 10 ori valoarea de pe piaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Identitatea noului proprietar al automobilului - o berlină DTS din 2006, ce afişează 32.685 kilometri la bord - nu a fost dată publicităţii, a precizat purtătorul de cuvânt al site-ului de licitaţii online Proxibid.

Suma va fi donată în beneficiul Girls Inc, o asociaţie de caritate cu sediul în Omaha, în statul Nebraska, la fel ca Berkshire Hathaway, companie de investiţii a miliardarului Warren Buffett.

Fundaţia Girls Inc., a cărei preşedintă de onoare este Michelle Obama, are filiale în Canada şi Statele Unite ale Americii şi a fost înfiinţată cu scopul de a oferi sprijin şi consultanţă pentru tinerele fete nord-americane în domeniul educaţiei.

Warren Buffett, care şi-a cumpărat anul trecut un Cadillac XTS, a promis că va înmâna personal cheile fostului său automobil dacă noul proprietar al acestuia va face călătoria până în Omaha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici