Un bărbat a încercat să-l aducă pe aligatorul său de sprijin emoţional, Wally, la un meci de baseball din Philadelphia

Un bărbat din Philadelphia nu a fost lăsat să îşi aducă "aligatorul de sprijin emoţional" la un meci din Major League Baseball.

348 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a încercat să-l aducă pe aligatorul său de sprijin emoţional, Wally, la un meci de baseball din Philadelphia

Sursa foto: Twitter

Jurnalistul sportiv Howard Eskin a observat miercuri aligatorul în faţa Citizens Bank Park. Stadionul găzduia un meci între Philadelphia Phillies şi Pittsburgh Pirates.
 
Eskin a făcut o fotografie şi a povestit incidentul într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, în aceeaşi zi.
 
"Vă bateţi joc de mine?. Un fan #Phillies a încercat să intre la meci în seara asta cu ceea ce a spus că este un "animal de serviciu". Un aligator! Da, un aligator", a scris Eskin în postarea sa.
 
Rapoartele de la CBS şi The Philadelphia Inquirer au identificat aligatorul ca fiind "Wally", un aligator de sprijin emoţional deţinut de un bărbat pe nume Joie Henney .
 
Henney a explicat pentru CNN că Wally a fost la stadion după ce a fost invitat să se întâlnească cu jucătorii de la Phillies şi cu partenerii lor înainte de meciul de miercuri împotriva celor de la Pirates.
 
Cu toate acestea, pentru că au ajuns târziu la stadion, jucătorii erau deja la încălzire, ceea ce înseamnă că Wally nu a putut petrece ceva timp cu ei.
 
"Aşa că am cumpărat bilete, iar Wally a fost la alte meciuri de baseball, aşa că am presupus că este în regulă", a declarat Henney. "Nu am întrebat niciodată şi nici nu am verificat cu acesta, dar ei permit doar accesul animalelor de serviciu, cum ar fi câinii şi caii, în stadion, nu şi animalelor de sprijin emoţional.
 
"Wally este un animal de suport emoţional, nu un animal de serviciu. Oamenii m-au criticat pentru că nu ştiu povestea din spatele a tot ceea ce se întâmplă... dar când au venit şi ne-au spus, nu a existat niciun dezacord, nu ne-am certat, nu a existat niciun conflict. Totul a fost bine".
 
Deşi este legal să deţii aligatori în Philadelphia, se pare că politica Citizens Bank Park privind animalele de serviciu ar fi putut interzice intrarea lui Wally.
 
"Câinii-ghid, animalele de serviciu sau animalele de serviciu în formare sunt binevenite. Toate celelalte animale sunt interzise", a precizat administraţia stadionului pe site-ul său.
 
Henney a declarat pentru The Washington Post într-un articol publicat în august 2022 că îl îmbrăţişează des pe aligator şi că dorm în acelaşi pat. De asemenea, se întâmplă ca aligatorul să aibă zeci de mii de urmăritori atât pe Instagram, cât şi pe TikTok.
 
Potrivit unui articol publicat de CNN, Henney l-a luat pe Wally în urmă cu şapte ani. Henney, care a lucrat ca salvator de reptile timp de trei decenii, a declarat pentru CNN că "Wally a fost cu totul diferit de orice aligator" cu care a avut de-a face vreodată.
 
"El nu arată furie. Nu arată agresivitate. Nu a făcut-o din ziua în care a fost prins. Nu am putut înţelege niciodată de ce", a continuat el.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici