Un brad de Crăciun din AUR decorat cu personaje celebre Disney, pus în vânzare la Tokyo - FOTO

Un magazin de bijuterii din Tokyo a scos la vânzare un brad de Crăciun din aur, decorat cu personaje celebre create de grupul Disney, precum Mickey Mouse, Tinker Bell şi Cenuşăreasa.

532 afișări
Imaginea articolului Un brad de Crăciun din AUR decorat cu personaje celebre Disney, pus în vânzare la Tokyo - FOTO

Un brad de Crăciun din AUR, decorat cu personaje celebre Disney, pus în vânzare la Tokyo (Imagine: www.straitstimes.com)

În valoare de 4,2 milioane de dolari, obiectul, care are forma unui brad de Crăciun, este amplasat pe un suport care îi permite să se rotească şi este realizat din 40 de kilograme de aur pur. "Bradul" are o înălţime de 2,4 metri şi un diametru de 1,2 metri.

El este decorat cu 50 de figurine din aur, realizate manual şi inspirate din universul personajelor create de studiourile Disney, şi este drapat cu panglici şi frunze realizate tot din aur.

Obiectul a fost confecţionat de 10 experţi, care au avut nevoie de două luni pentru a-l finaliza.

Pentru clienţii mai puţin bogaţi, acelaşi magazin de bijuterii a realizat o versiune mai mică a bradului de Crăciun. Aceasta este decorată cu 20 de figurine Disney, are o înălţime de 25 de centimetri şi costă 243.000 de dolari.

Deşi modelul iniţial nu şi-a găsit deocamdată cumpărător, câteva dintre versiunile miniaturale ale sale au fost deja achiziţionate, au precizat reprezentanţii magazinului nipon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici