Un britanic a locuit aproape 10 ani cu un cadavru pe canapea

Cadavrul unui britanic, mort de aproape 10 ani, a fost găsit de poliţie în apartamentul acestuia din Bristol, în care locuia un chiriaş, după ce vecinii au semnalat un miros puternic.

1 afișare
Imaginea articolului Un britanic a locuit aproape 10 ani cu un cadavru pe canapea

Un britanic a locuit aproape 10 ani cu un cadavru pe canapea (Foto Sky News)

Corpul bărbatului, de aproximativ 70 de ani, a fost descoperit pe canapeaua din apartamentul locuit de chiriaşul său, relatează Sky News.

Acesta, care a rămas pe proprietate şi după decesul proprietarului, a fost, iniţial, arestat, dar poliţiştii l-au eliberat.

Autorităţile cred că omul, de asemenea în vârstă de aproximativ 70 de ani, nu a raportat decesul din cauza unor severe probleme mentale.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Avon şi Somerset a declarat că autorităţile investighează moartea bărbatului, al cărui corp a fost găsit în 30 ianuarie.

"Este important de reţinut că am arestat un om în legătură cu acest incident, dar moartea nu mai este considerată suspectă", a adăugat acesta.

Bărbatul pare a fi mort de cel puţin opt ani, declară un purtător de cuvânt al Consiliului Primăriei din Bristol, care anchetează motivele pentru care decesul nu a fost observat mai devreme.

"Suntem şocaţi şi îngrijoraţi de această descoperire şi am pornit o investigaţie internă urgentă pentru a clarifica situaţia chiriaşului", a mai spus acesta, adăugând că, deocamdată, nu ar fi potrivit să facă alte declaraţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici