Un câine dispărut în iulie anul trecut a fost găsit la 3.000 de kilometri de casă

  • Mishka, un metis de terrier, a dispărut din California în iulie 2023.
  • Recent, a fost găsit vagabondând în suburbiile din Detroit, la peste 3.000 km distanţă de casa sa.
912 afișări
Imaginea articolului Un câine dispărut în iulie anul trecut a fost găsit la 3.000 de kilometri de casă

Un localnic a alertat poliţia, care a dus-o pe Mishka la un adăpost pentru animale. Angajaţii adăpostului au descoperit microcipul câinelui şi a identificat-o pe Mishka şi stăpânii săi din San Diego, conform AFP.

Cazul a luat o turnură uimitoare când s-a dovedit că familia căţelului se afla în vacanţă în Minneapolis, mult mai aproape de Michigan, chiar în momentul în care ea a fost găsită.

Deşi drumul de la Minneapolis pentru a o lua de la adăpost a fost mai scurt decât o călătorie din California, tot a durat 10 ore.

"Aceasta este o poveste pe care Hollywood-ul ar dori să o spună", a declarat adăpostul într-o postare pe Facebook.

Mishka urmează să zboare înapoi în California cu familia sa după un control veterinar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici