Un câine simpatic oferă o lecţie de viaţă oamenilor, într-un video viral pe Twitter

  • Uneori, noi înşine suntem singura noastră piedică.
  • O demonstrează şi o căţeluşă care nu vede că obstacolul a fost înlăturat şi refuză să treacă.
13961 afișări
Imaginea articolului Un câine simpatic oferă o lecţie de viaţă oamenilor, într-un video viral pe Twitter

Captură video Twitter/Clayton Cubitt

Câinii sunt uimitori, dar şi temători. Tind să fie prevăzători şi îşi asumă mai rar riscuri. Este şi cazul căţeluşei din clipul video: refuză să treacă prin uşă pentru că ştia că acolo se afla un geam. Deşi stăpânul său cheamă şi o încurajează, aceasta nu se lasă convinsă şi trece abia după ce i se deschide uşa.
 
„Uneori, singurul obstacol în calea progresului tău este ataşamentul tău faţă de situaţia din trecut”, scrie autorul postării, Clayton Cubitt. 
 
Bărbatul a postat filmuleţul pe Twitter, care a devenit viral, fiind distribuit de circa 7.000 de internauţi. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici