Un celebru guru indian, filmat în ipostaze erotice cu două adepte - VIDEO

Guru-ul indian Nithyananda Swami, lider al organizaţiei Dhyanapeetam, care are adepţi şi în rândul unor vedete de film şi politicieni, a fost filmat în ipostaze erotice cu două tinere indience, astfel că a renunţat la funcţia sa, relatează The Independent.

436 afișări
Imaginea articolului Un celebru guru indian, filmat în ipostaze erotice cu două adepte - VIDEO

Un guru indian a fost filmat în ipostaze erotice cu două adepte (Captura video)

Adepţii guru-ului şi locuitorii din Bangalore, unde acesta are un ashram, s-au înfuriat după difuzarea filmului cu acesta, astfel că au atacat aşezământul organizaţiei sale.

Swami (32 de ani) susţine că înregistrarea video reprezintă un complot împotriva sa şi că este modificată.

În urma difuzării clipului, Swami a anunţat că se retrage de la conducerea organizaţiei sale religioase şi că intră într-o perioadă de "izolare spirituală", de durată nedeterminată.

Totuşi, poliţiştii au deschis o anchetă privind acest caz, pentru a stabili ce activităţi are ashram-ul lui Swami, care are filiale şi în SUA şi în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici