Un chinez a vrut să reducă costul transportului într-un mod neobişnuit, dar s-a ales cu o amendă - FOTO

Un şofer chinez a fost amendat după ce a fost suprins conducând pe o autostradă trei camioane încărcate unul peste celălalt, relatează cnn.com.

1266 afișări
Imaginea articolului Un chinez a vrut să reducă costul transportului într-un mod neobişnuit, dar s-a ales cu o amendă - FOTO

Un chinez a vrut să reducă costul transportului într-un mod neobişnuit, dar s-a ales cu o amendă (Imagine: Mircea Rosca/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de pe autostrada din provincia nordică a Chinei Shanxi nu au fost însă deloc amuzaţi de situaţie şi l-au reţinut pentru supraîncarcarea camionului său, scrie  Gândul.

Bărbatul însă şi-a motivat alegerea prin faptul că transportul legal al unei asemenea încărcături este exorbitant şi nu şi-l poate permite.

Cu toate acestea, poliţiştii rutieri i-au dat şoferului o amendă de 200 de yuani, echivalentul a 30 de dolari, şi un punct penalizare şoferului.

Imaginile ajunse pe internet au devenit virale şi utilizatorii chinezi au fost de părere că amenda este mult prea mică pentru riscurile implicate.

Citeşte articolul integral în  Gândul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici