Un cimpanzeu a lăsat grădina zoologică pentru băncile unei universităţi din Gaza

Un cimpanzeu evadat dintr-o grădină zoologică a fost găsit pe băncile Universităţii din Al Qods din Gaza de către o studentă care a dat nas în nas cu el, sâmbătă, în timp ce intra într-o sală de clasă, spune un angajat al instituţiei.

94 afișări
Imaginea articolului Un cimpanzeu a lăsat grădina zoologică pentru băncile unei universităţi din Gaza

Un cimpanzeu a lăsat grădina zoologică pentru băncile unei universităţi din Gaza (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Am fost surprins în această dimineaţă să văd un cimpanzeu care a fugit din grădina zoologică din apropierea universităţii şi ieşind dintr-una din sălile de curs. provocând stupoare şi totodată surprindere printre studenţi", a povestit angajatul.

Alertaţi de ţipetele tinerei femei, un portar a sunat la angajaţii grădinii zoologice. Cimpanzeul a fost în cele din urmă nevătămat şi readus în cuşca lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici