Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari

Un cuplu din statul american Virginia a câştigat la loterie de trei ori într-o lună, suma totală obţinută în luna martie fiind de 2.050.000 de dolari.

201 afișări
Imaginea articolului Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari

Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari (Imagine: Daily Mail)

Soţii Calvin şi Zatera Spencer au câştigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la începutul acestei luni. În ziua următoare, ei au câştigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie, informează dailymail.co.uk.

Două săptămâni mai târziu, pe 26 martie, soţii Spencer au câştigat 50.000 de dolari la loteria "Pick 4".

Această serie norocoasă uluitoare a început pentru soţii Spencer, care locuiesc în Portsmouth, pe 12 martie, când au câştigat premiul de 1 milion de dolari după ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seară a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Şansele de a câştiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Dacă ar fi ghicit şi cea de-a şasea bilă norocoasă, soţii Spencer ar fi câştigat în acea seară 60 milioane de dolari.

În ziua următoare, Calvin Spencer a intrat într-o mică băcănie de unde a cumpărat un loz în plic - şi a câştigat încă 1 milion de dolari. Cumpărând acel bilet norocos la loteria 100 Million Cash Extravaganza, Calvin Spencer avea o şansă de câştig de 1 la 1 milion, potrivit Loteriei din statul Virginia.

Soţii Spencer spun că vor continua să joace la loterie. "Încă nu am terminat, vom juca în continuare", au spus ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici