Un fan dezechilibrat psihic al Umei Thurman, declarat vinovat de hărţuire

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu antecedente psihiatrice, a fost declarat, marţi, vinovat că a hărţuit-o pe actriţa americană Uma Thurman în 2005, de un tribunal din New York.

16 afișări
Imaginea articolului Un fan dezechilibrat psihic al Umei Thurman, declarat vinovat de hărţuire

Actriţa Uma Thurman (Imagine: Mediafax Foto)

Jack Jordan, care riscă o pedeapsă de până la un an de închisoare pentru hărţuire, va trebui să se supună şi unor examene psihiatrice. Pedeapsa va fi pronunţată luna viitoare.

Avocatul lui Jack Jordan, George Vomvolakis, şi-a descris clientul drept un excentric inofensiv, a indicat publicaţia New York Times. Jordan, care a s-a ocupat cu curăţarea piscinelor, a declarat că a avut viziuni în care i se spunea că trebuie să se întâlnească cu actriţa pentru a locui cu ea şi cu cei doi copii ai săi. Martori au povestit că bărbatul, absolvent al unei universităţi şi fost pacient al unui spital de psihiatrie, a ameninţat că se sinucide dacă nu va reuşi să-şi întâlnească starul preferat.

În noiembrie 2005, acesta a încercat să intre în rulota utilizată de Thurman pentru nişte filmări în Manhattan, New York. De asemenea, acesta a încercat în repetate rânduri să o contacteze la locuinţa ei din New York.

Acuzatul a explicat că a dezvoltat o pasiune pentru actriţă după ce a văzut-o în filmul "Aventurile Baronului Munchausen", lansat în 1989 în SUA.

Thurman, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill". Actriţa se implică, de asemenea, activ, în lupta pentru controlul armelor de foc şi în cea împotriva sărăciei.

Starul are o relaţie de aproape trei ani cu proprietarul de hoteluri Andre Balazs. Ea are doi copii cu fostul său soţ, actorul Ethan Hawke, de care a divorţat în 2004, după un mariaj care a durat şase ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici