Un film despre Mandinga, lansat joi la Hollywood Multiplex din Capitală. Cine a realizat pelicula

Un film despre trupa Mandinga, care a reprezentat România la ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, dedicat celor zece ani de carieră a formaţiei, va fi prezentat în premieră joi, la Hollywood Multiplex din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

282 afișări
Imaginea articolului Un film despre Mandinga, lansat joi la Hollywood Multiplex din Capitală. Cine a realizat pelicula

Un film despre Mandinga, lansat joi la Hollywood Multiplex din Capitală. Cine a realizat pelicula (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Producţia "Mandinga - Primii 10" este prezentată ca primul film despre naşterea şi ascensiunea unei formaţii româneşti.

Filmul este realizat de Alexandru Burcea, membru fondator al trupei Mandinga, şi se bazează pe un scenariu semnat de Alexandra Stratulat. Montajul a fost realizat de City Visuals.

"Mandinga - Primii 10" este gândit ca un show care îmbină imaginile de pe ecran cu momente live în care trupa cântă piesele reprezentative ale sale. Membrii actuali, dar şi cei din formulele anterioare vor povesti despre momentele fericite, dar şi despre încercările prin care formaţia a trecut în cei 10 ani de existenţă.

"Va fi o surpriză şi pentru cei mai înrăiţi fani, pentru că am pus în acest film imagini din arhivele fiecăruia dintre noi, dar şi poveşti pe care până acum nu am reuşit să le spunem. Veţi auzi şi vedea cum am fost încercaţi din greu şi cum apoi am reuşit să ne ridicăm din nou şi să fim trupa Mandinga pe care ne-o dorim şi pe care o doresc fanii noştri", spune Alex Burcea.

"Am avut momente tensionate. Am avut multe momente frumoase. Veţi vedea o poveste autentică în care nu arătam doar părţile frumoase din viaţa unei trupe, ci şi momentele mai delicate, care, ori rup definitiv o echipă ori o sudează pe vecie. În cazul Mandinga, a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mândri şi care ne ajută să transmitem multă energie pozitivă în concertele noastre. Lucrând pentru acest film, ne-a venit în minte şi sloganul care ne reprezintă foarte bine - «Mandinga - Playing Happiness»", povesteşte Elena Ionescu, solista Mandinga.

După premiera de joi, "Mandinga - Primii 10" va putea fi urmărit în cadrul spectacolelor speciale ale formaţiei, în care muzica live se îmbină cu poveştile din film.

Trupa Mandinga a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani. De atunci, a lansat cinci albume ("De Corazon" - 2003, "Soarele Meu" - 2005, "Gozalo!" - 2006, "Donde" - 2008, "Club de Mandinga" - 2012). Varietatea culturală rezultată din mixul de muzicieni români şi cubanezi asigură un spectacol fără frontiere, capabil să electrizeze cele mai exigente audienţe.

Mandinga este formată în prezent din şapte membri: Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).

În luna mai, Mandinga a reprezentat România la Eurovision, cu piesa "Zaleilah", care a ocupat locul 12 în finala câştigată de reprezentanta Suediei. Eurovision a avut loc anul acesta la Baku, în Azerbaidjan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici