Un fotomodel cu părul în flăcări la o petrecere a lui "Diddy" Combs - VIDEO

Un fotomodel s-a trezit cu părul în flăcări pe când se afla la o petrecere a lui Sean "Diddy" Combs, organizată în urmă cu câteva zile la un hotel din Manhattan (New York), informează tmz.com.

17 afișări
Imaginea articolului Un fotomodel cu părul în flăcări la o petrecere a lui "Diddy" Combs - VIDEO

Un fotomodel cu părul în flăcări la o petrecere a lui "Diddy" Combs

Totul a mers pe dos la petrecerea de lansare a celui mai recent album al lui Sean "Diddy" Combs, "Last Train to Paris", organizată în hotelul The London din New York.

La un moment dat, potrivit unor imagini postate pe internet, actorul de comedie Kevin Hart se afla într-o baie, unde un fotomodel stătea într-o cadă înconjurată de lumânări. Brusc, părul acesteia a luat foc, iar femeia a intrat în panică. Ea s-a scufundat repede în apă, în timp ce Hart întreba în jurul său dacă scena a fost filmată.

Pompierii au fost chemaţi la hotel în urma acestui incident.

Pe de altă parte, Sean "Diddy" Combs nu mai are voie să intre în acest hotel în urma incidentului, întrucât nu avea voie să aprindă lumânări în apartamentul închiriat.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2010, acesta a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici