Un guvernator rus a găsit o râmă în salată, la o recepţie oficială de la Kremlin

Guvernatorul regiunii Tver, Dmitri Zelenin, şi-a atras criticile preşedinţiei ruse, publicând pe internet fotografia unei râme găsite în salată în timpul unei recepţii oficiale la Kremlin, relatează joi presa rusă.

19 afișări
Imaginea articolului Un guvernator rus a găsit o râmă în salată, la o recepţie oficială de la Kremlin

Un guvernator rus a găsit o râmă în salată, la o recepţie oficială de la Kremlin

"Ar trebui fără îndoială să le sugerez colegilor mei jurişti să redacteze un nou articol de lege privind activităţile guvernatorilor şi să introducă o procedură de «destituire pentru prostie»", a declarat pentru ziarul electronic gazeta.ru Serghei Prihodko, unul dintre principalii consilieri ai preşedintelui Dmitri Medvedev.

"Şi le sugerez tuturor celor care ar vrea să îl invite la ei pe Zelenin să se gândească bine înainte de a face acest lucru", a adăugat el, evocând din nou "iresponsabilitatea şi prostia" liderului regional.

Guvernatorul regiunii Tver, aflată la 170 de kilometri nord de Moscova, a publicat marţi fotografia cu râma din farfuria sa, însoţită de un comentariu pe site-ul Twitter: "Iată ce se întâmplă în sala Aleksandr (de la Kremlin). Vita este însoţită de o salată şi de o râmă vie".

Această remarcă şi fotografia dispăruseră joi dimineaţă de pe site-ul guvernatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici