Un hotel de lux dezvăluie motivul pentru care păstrează toate săpunurile folosite de clienţii săi

Lanţul hotelier de lux Hilton a anunţat luni că va păstra toate săpunurile folosite de oaspeţii săi pentru a le recicla mai departe într-un 1 milion de săpunuri noi, până la data de 15 octombrie 2019, care marchează Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini, relatează CNN.

15572 afișări
Imaginea articolului Un hotel de lux dezvăluie motivul pentru care păstrează toate săpunurile folosite de clienţii săi

Un hotel de lux dezvăluie motivul pentru care păstrează toate săpunurile folosite de clienţii săi

Proiectul este desfăşurat în colaborare cu organizaţia Clean the World, o grupare socială care distrubuie săpunuri pentru persoanele neajutorate. Compania Hilton afirmă că va colecta săpunurile din toate hotelurile sale. Săpunurile folosite vor fi „strivite, dezinfectate şi transformate în săpunuri noi-nouţe”, potrivit reprezentanţilor companiei.

De asemenea, reprezentanţii Hilton au anunţat astfel de iniţiative similare şi în trecut. Lanţul hotelier ajută des la reciclarea săpunurilor, loţiunilor de corp şi sticlelor de şampon, acestea putând fi folosite drept sticle de călătorie pentru produse de igienă corporală.

Programul de reciclare a lanţului Hilton a ajutat organizaţia Clean the World la distribuirea a peste 7 milioane de săpunuri reciclate, în ultimii 10 ani, astfel reuşind să păstreze 2 milioane de săpunuri şi sticle departe de gropile de gunoi.

Bill Duncan, directorul de ospitalitate, declară că Hilton este printre primele hoteluri din lume care participă la un astfel de proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici